+31(0)521 85 70 80

KAO THAI STEENWIJK

Ben je op zoek naar een Thais restaurant in de buurt van Steenwijk of Giethoorn? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Ons restaurant heeft een open keuken en enkele zitplaatsen. Primair zijn wij ingericht als afhaal restaurant, maar je bent ook van harte welkom om te komen lunchen of dineren.

De setting is huiselijk en vrijblijvend. Je bestelling kan je doorgeven aan de bar. Zelf kan je een drankje pakken uit de koelkast. Water, koffie en thee zijn gratis.

Wil je een indruk van ons Kao Thai Steenwijk? Bekijk dan de video!

Overzichtskaart parkeerplaatsen centrum Steenwijk
Klik op de kaart voor een grote weergave

Waar kan je parkeren?

Gratis parkeerplekken in Steenwijk vind je op steenworp afstan

Parkeren in Steenwijk is erg goed geregeld. In en rondom het centrum zijn vele parkeergelegenheden. Sommige parkeerplekken zijn volledig gratis. Bij andere parkeerplekken moet je gebruik maken van een blauwe parkeerschijf. Je kan dan twee uur gratis parkeren. Hieronder lichten we een aantal parkeerplekken dichtbij ons restaurant toe.

Albert Heijn Steenwijk

Op het parkeerterrein van de Albert Heijn kan je middels een blauwe parkeerschijf twee uur gratis parkeren. De officiële naam van deze parkeergelegenheid heet “Paardenmarkt”. Deze parkeerplaats is nog geen minuut lopen van ons restaurant aan de Woldpromenade 57. Wist je dat veel van onze klanten eerst bij ons een bestelling plaatsen om vervolgens boodschappen te doen. Als ze klaar zijn met de boodschappen, staat hun Thaise maaltijd warm om af te halen.

Openbare weg

Op een tot twee minuten lopen van ons restaurant kan je langs de weg twee uur gratis parkeren met een blauwe parkeerschijf. Er zijn vaak veel parkeerplekken vrij op de Tukseweg en Knorputsingel.

Jumbo Steenwijk

Op twee tot drie minuten lopen vind je een groot parkeerterrein naast de Jumbo. Ook op dit parkeerterrein kan je middels een blauwe schijf twee uur gratis parkeren. De officiële naam van deze parkeerplaats heet Steenwijkerdiep. Kom je tussen het boodschappen doen door Thais eten bij ons bestellen? Je kan ook eenvoudig je bestelling online betalen, zodat je het alleen nog maar even hoeft af te halen.

Parkeerterrein Kornputsingel

Op minder dan vijf minuten lopen van ons restaurant kan je, met een blauwe parkeerschijf, gratis parkeren op de parkeerplaats van de Kornputsingel. Deze parkeerplaats is ideaal gelegen als je naar het centrum van Steenwijk wilt. De parkeerplaats staat precies tussen ons restaurant en de markt in.

Altijd gratis parkeren

Heb je wat meer tijd nodig in Steenwijk en wil je helemaal gratis parkeren? Gratis parkeergelegenheden dichtbij ons Thaise restaurant zijn parkeerterrein Gasthuisfabriek en parkeerplaats Gasthuispoort. De Gasthuisfabriek is dichterbij het centrum, maar heeft een beperkt aantal parkeerplekken. De gasthuispoort heeft daarentegen veel beschikbare parkeerplekken, verdeeld over twee verdiepingen.